ငါးကို စပါးလင္ဆားနဲ႔ျပဳတ္
အသားႏႊင္ ေျခ
ဆန္ေလွာ္မႈန္႔ထည့္..
မွ်စ္ထည့္ ကင္မြန္းခ်ဥ္ထည့္
မီးေအးေအးနဲ႔ တည္ထား။
တေနကုန္ တာလေဘာပဲထိုင္ေသာက္ေနလိုက္တယ္။
င႐ုတ္သီးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းၿပီး ပူပူေလာင္ေလာင္ တရႈးရႈး တဖူးဖူးနဲ႔ ေသာက္တယ္ဗ်ာ။
င႐ုတ္သီးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းၿပီး ပူပူေလာင္ေလာင္ တရႈးရႈး တဖူးဖူးနဲ႔ ေသာက္တယ္ဗ်ာ။
No comments:
Post a Comment