d r o p sth

Friday, June 10, 2016

တာလေဘာခ်က္ေသာက္တယ္။


ငါးကို စပါးလင္ဆားနဲ႔ျပဳတ္
အသားႏႊင္ ေျခ
ဆန္ေလွာ္မႈန္႔ထည့္..
မွ်စ္ထည့္ ကင္မြန္းခ်ဥ္ထည့္
မီးေအးေအးနဲ႔ တည္ထား။ 


တေနကုန္ တာလေဘာပဲထိုင္ေသာက္ေနလိုက္တယ္။
င႐ုတ္သီးကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းၿပီး ပူပူေလာင္ေလာင္ တရႈးရႈး တဖူးဖူးနဲ႔ ေသာက္တယ္ဗ်ာ။

အိမ္ရွင္ထီး၏ မီးဖိုေခ်ာင္ - Hubby Kitchen

No comments:

Post a Comment