d r o p sth

Friday, June 10, 2016

ခရမ္းသီး မီးဖုတ္သုတ္။

(သက္သက္လြတ္သုတ္)

••••••••••••••••••

ခရမ္းသီးကို မီးဖုတ္။
အခြံေတြကို မီးကၽြမ္းေအာင္
ပက္ပက္စက္စက္ဖုတ္ပါ။
ၿပီးရင္ မီးကၽြမ္း အမည္းေတြကိုဖယ္ပါ။

ၿပီးရင္ေျခပါ။
ၾကက္သြန္ပါးပါးလွီး ထည့္
ဆီစိမ္းထည့္
ဆားထည့္
ေျမပဲနည္းနည္းေထာင္းထည့္
ၿပီးရင္ ႏွမ္းျဖဴး
ၾကက္သြန္နီဆီခ်က္ရွိရင္ထည့္
မရွိရင္ ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္ထည့္။
ရၿပီဗ်ာ။

အိမ္ရွင္ထီး၏ မီးဖိုေခ်ာင္ - Hubby Kitchen

No comments:

Post a Comment