d r o p sth

Sunday, June 12, 2016

အုန္းႏို႔ ေက်ာက္ေက်ာ


အာဂါအာဂါ အျဖဴေရာင္ကို ေရတလီတာ
သၾကား ၃၅၀ဂရမ္နဲ႔ေဖ်ာ္ၿပီး ပြက္ေအာင္တည္ပါတယ္။
ၿပီးေတာ့ အုန္းႏို႔ဗူးေသးတဗူးကိုထည့္ုပီး ေမႊပါတယ္။

ပြက္ေတာ့ မီးပိတ္ ခြက္ထဲထည့္ အေအးခံ။

ဒါပါပဲ။ ။

အိမ္ရွင္ထီး၏ မီးဖိုေခ်ာင္ - Hubby Kitchen


 

No comments:

Post a Comment