အမဲသားမိုးခိုသားကို ဆား၊
နႏြင္း၊ မဆလာ၊ ဒိန္ခ်ဥ္၊
ၾကက္သြန္ျဖဴနီခ်င္းၾကိတ္ထားတာနဲ႔
ေရာနယ္ၿပီး ႏွပ္ထားပါတယ္။
၂နာရီေလာက္ေပါ့။
ၾကက္သြန္ျဖဴနီ ခ်င္းႀကိတ္ထားတာကို မဆလာ
င႐ုတ္သီးမႈန္႔ ေရွာက္ရြက္စတာေတြနဲ႔ ဆီသတ္ပါတယ္။
ၿပီးေတာ့ ေစာေစာက ႏွပ္ထားတဲ့ အမဲသားကို ထည့္ၿပီး
လံုးပါတယ္။
သူ႔ေရနဲ႔သူ မီးေအးေအးေလးနဲ႔ လံုးပါ။
ေရကုန္ရင္ ေရေႏြးဆူဆူကို အမဲသားျမဳတ္ေအာင္
ထည့္ၿပီး မီးေအးေအးေလးနဲ႔ နႈးေအာင္သာ
ႏွပ္ထားပါေလ။
မကပ္ေအာင္ေတာ့ ၾကည့္ေပါ့ .......
No comments:
Post a Comment