d r o p sth

Thursday, February 09, 2017

ေရခ်ိဳ ပုဇြန္ထုပ္ ဆီျပန္

ျမန္မာျပည္က ေရခ်ိဳပုဇြန္အႀကီးႀကီးေတြ
စလံုးပိုက္ဆံ ၁ဝျပားေစ့နဲ႔ ယွဥ္ျပထားတယ္ေလ၊


ေရခ်ိဳ ပုဇြန္ထုတ္ႀကီးေတြကို
အခ်ိဳခ်က္ေလးခ်က္မယ္ေလ



ေရခ်ိဳပုဇြန္ထုတ္ႀကီး ေတြကို အခြံ႕ခြါ
ဆား၊ ဆႏြင္းနယ္ထား။
ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ခ်င္းကို ဆီနဲ႔ေၾကာ္
ေမႊးလာရင္ ပုဇြန္ နယ္ထားတာ ထည့္၊
တဖက္က်က္မွ တဖက္ကိုလွန္။


တခ်ိဳ႕ကေျပာေတာ့ ပုဇြန္ဟင္း ကိုေရထည့္ရင္ ပုဇြန္ အသားကမာသြားတယ္ ေျပာၾကတယ္။

ကိုယ္ကေတာ့ ေရေလးနည္းနည္းထည့္ၿပီး
ခ်က္ပါတယ္၊

ပုဇြန္အေကြး၊ ငါးအေႏြးဆိုတဲ့အတိုင္း
ခဏေနရင္ ရပါၿပီဗ်ာ၊


No comments:

Post a Comment