d r o p sth

Thursday, February 09, 2017

ငါးက်ီးမ်ားမ်ား မုန္႔ဟင္းခါး

ငါးက်ီး ဆန္ေလွာ္မႈန္႔
အိုးဘဲဥ ၾကက္သြန္ေၾကာ္နဲ႔
မုန္႔ဟင္းခါး ဗ်ား
••••••••••••••
ငါးက်ီးကို ခ်င္း၊ စပါးလင္၊ ငါး ငံျပာ႐ည္နဲ႔ ျပဳတ္

ငါးက်ီးကိုအသားႏႊင္....
                             ငယ္ငယ္တုန္းက အေမ မုန္႔ဟင္းခါးခ်က္ဖို႔
                             ငါးႏႊင္ေနရင္ ေဘးကေန နႈိက္စားရတာ 
                             သတိေတြရေနမိတယ္၊




ၾကက္သြန္ျဖဴနီနဲ႔ စပါးလင္ ႀကိတ္ထားတာနဲ႔
ဆီသတ္ထား။
ဆန္ကို အနံေလးေမႊးလာေအာင္ ေလွာ္
မညက္တညက္ေလး ေထာင္းထား။
ၿပီး႐င္ ငါးျပဳတ္ရည္ထဲကို ဆန္ေလွာ္မႈန္႔ထည့္
ၾကက္သြန္ဥထည့္
ၾကက္ဥထည့္
ပြက္ရင္
ငါးဆီသတ္ထားတာထည့္

မီးျပင္းျပင္းနဲ႔ ပြက္ပြက္ဆူေအာင္သာ
အရည္က်ေအာင္တည္ထားဗ်ာ။


No comments:

Post a Comment