အေမက ငယ္ငယ္တုန္းလုပ္ေကၽြးတာ
သတိရလို႔ သူခ်က္သလို ခ်က္ထားတာဗ်။ :-))
ဆီကို သၾကားနဲ႔ဆားနဲ႔ သတ္တယ္၊ ခ်င္းေလးေတာ့
ထည့္တာေပါ့၊
ဆီနဲ႔ သၾကားအရည္ေပ်ာ္ၿပီး အေရာင္ေျပာင္းလာရင္
ၾကက္သားအေရခြံခြါထားတာ ထည့္ေၾကာ္တယ္။
သူ႔ေရနဲ႔သူ လံုးထားလိုက္ဗ်ာ၊ ၾကက္သားရင့္ရင္
ေရထပ္ထည့္ေပါ့။ မရင့္ ရင္ေတာ့ မလိုပါဘူး၊
ၾကက္သားလည္းနႈးကာနီးၿပီ
ေရလည္း ခမ္းကာနီးရင္
ၾကက္သြန္ျဖဴအခြံမခြါပဲ အမႊာလိုက္ထည့္ေပါ့။
ခဏေနရင္ ရပါၿပီဗ်ာ၊
ထည့္တာေပါ့၊
ဆီနဲ႔ သၾကားအရည္ေပ်ာ္ၿပီး အေရာင္ေျပာင္းလာရင္
ၾကက္သားအေရခြံခြါထားတာ ထည့္ေၾကာ္တယ္။
သူ႔ေရနဲ႔သူ လံုးထားလိုက္ဗ်ာ၊ ၾကက္သားရင့္ရင္
ေရထပ္ထည့္ေပါ့။ မရင့္ ရင္ေတာ့ မလိုပါဘူး၊
ၾကက္သားလည္းနႈးကာနီးၿပီ
ေရလည္း ခမ္းကာနီးရင္
ၾကက္သြန္ျဖဴအခြံမခြါပဲ အမႊာလိုက္ထည့္ေပါ့။
ခဏေနရင္ ရပါၿပီဗ်ာ၊
No comments:
Post a Comment