yong tau foo လို႔ေခၚတဲ့ စင္ကာပူသူ
စင္ကာပူသားေတြႀကိဳက္ၾကတဲ့ အဆီမပါတဲ့
ေရလံုျပဳတ္ ဟင္းတမ်ိဳးပဲေပါ့။
footcourtsေတြ၊ Kopitian ေတြ၊ foodstall ေတြမွာ
ေစ်းသက္သက္သာသာနဲ႔ ကိုယ္စားခ်င္တဲ့
အမယ္ေတြကိုေရြးၿပီး ခ်က္ခိုင္းလို႔ရပါတယ္။
အျပဳတ္စားမလား
Dryလို႔ေခၚတဲ့ ျပဳတ္ၿပီးသားကို င႐ုတ္ဆီ၊
yong tau foo အႏွစ္နဲ႔ စားမလား၊
ထမင္းနဲ႔ စားမလား၊
ေခါက္ဆြဲနဲ႔စားမလား၊
ၾကာဇံနဲ႔စားမလား၊
ၫွပ္ေခါက္ဆြဲနဲ႔စားမလား
ဒီအတိုင္းအျပဳတ္ ဒါမွမဟုတ္ Dryပဲစားမလားဆိုတာ
ကေတာ့ ကိုယ့္ေပၚမွာပဲ မူတည္ပါလိမ့္မယ္။
က်ေနာ္ကေတာ့ ၾကာဇံနဲ႔ Dryမွာစားပါတယ္။
No comments:
Post a Comment